درگذشت استاد گرانقدر و فرهیخته جناب آقای دکتر مسعود امامی

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۸ کد : ۷۵۲۳ اخبار دانشکده ها
در کمال تاسف وتاثر استاد گرانقدر و فرهیخته...

در کمال تاسف وتاثر استاد گرانقدر و فرهیخته جناب آقای دکتر مسعود امامی چهره ماندگار علوم پزشکی کشور و مدیر گروه اسبق میکروبیولوژی دانشکده علوم زیستی واحد تهران شمال دار فانی را وداع گفتند

این ضایعه بزرگ را به خانواده محترم ایشان و جامعه علمی کشور صمیمانه تسلیت عرض نموده واز خداوند متعال برای ایشان طلب مغفرت  و برای خانواده محترمشان صبر جمیل مسئلت می نماییم .

به همین مناسبت مجلس یاد بودی در روز چهارشنبه 22 خرداد ساعت 12الی 13 در سالن اجتماعات دانشکده علوم زیستی با شرکت اساتید ،کارکنان ،دانشجویان وبستگان آن مرحوم برقرار خواهد بود .تشریف فرمایی شما موجب شادی روح آن مرحوم وتسلی خاطر بازماندگان خواهد بود.

دانشکده علوم زیستی