قابل توجه دانشجویان گرامی

۱۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۸ کد : ۶۳۴۵ اخبار دانشکده ها
به پایان رسیدن زمان  انتخاب واحد و حذف و اضافه ...

اطلاعیه مهم

انتخاب واحد و حذف و اضافه تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه  12 مهر 97  به پایان رسیده و فایل ثبت نام از طرف سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول 98-97 بسته خواهد شد . لذا خواهشمند است دانشجویانی که تاکنون به هر دلیلی موفق به ثبت نام یا حذف و اضافه نشده اند حداکثر تا چهارشنبه صبح اقدام و در صورت مشکل به دانشکده مراجعه نمایند .

دانشجویانی که بر اساس درختواره دروسی را بدون رعایت پیشنیاز انتخاب کرده اند حداکثر تا فرصت اعلام شده در بالا مهلت حذف واضافه دارند و بعد از پایان مهلت اعلام شده هر زمان که کارشناس بررسی و متوجه انتخاب درس بدون رعایت پیشنیاز شود اقدام به حذف درس نموده و شهریه عودت داده نمیشود .

دانشجویان ارشد و دکتری که قبلا پایان نامه را اخذ کرده اند ولی تاکنون  از پایان نامه خود دفاع نکرده اند باید پایان نامه خود را مجددا برای نیمسال اول 98-97 انتخاب نموده و فقط در مهلت ذکر شده در بالا فرصت انتخاب پایان نامه را دارند .

دانشجویان دوره کارشناسی که زیر سقف مجاز یعنی کمتر از 12 واحد انتخاب کرده اند حتما باید در مهلت ذکر شده بالا واحدهای درسی تا سقف 12 واحد را انتخاب نمایند .

دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که زیر سقف مجاز یعنی کمتر از 8 واحد انتخاب کرده اند حتما باید در مهلت ذکر شده بالا واحدهای درسی تا سقف 8 واحد را انتخاب نمایند .

دانشجویان کارشناسی که ترم قبل مشروط شده اند ( بامعدل زیر 12 ) حق انتخاب بیش از 14 واحد را نداشتند و میتوانند در مهلت ذکر شده در بالا اقدام به حذف واحدهای اضافی نمایند . بعد از پایان مهلت اعلام شده هر زمان که کارشناس بررسی و متوجه انتخاب درس بیش از حد مجاز  شود اقدام به حذف درس نموده و شهریه عودت داده نمیشود .

دانشجویان ورودی جدید که قصد انتخاب واحد دارند نیز فقط در مهلت مذکور فرصت ثبت نام و انتخاب واحد دارند

نظر شما :