مدارک لازم برای ثبت نام ورودیهای جدید مقطع کارشناسی

۱۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۵ کد : ۳۹۶۰ اخبار دانشکده ها
مدارک لازم برای ثبت نام ورودیهای جدید مقطع کارشناسی به شرح زیر است:‌

دانشجوی گرامی:

با عرض تبریک به مناسبت پذیرفته شدن شما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و آرزوی توفیق روزافزون در دوران تحصیل، خواهشمند است ضمن مطالعه دقیق مفاد این دستورالعمل به همراه مدارک مشروحه ذیل در زمان تعیین شده جهت ثبت نام به دانشکده خود مراجعه فرمایید.

* مدارک لازم برای ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته *

1. تعداد 6 قطعه عکس 4× 3 تمام رخ جدید با قید مشخصات کامل دانشجو در پشت هر عکس (برای برادرانی که فاقد کارت پایان خدمت یا کارت معافیت می باشند 12 قطعه)
  2. اصل کارت ملی و 2 برگ تصویر آن و اصل شناسنامه عکس دار و 2 برگ تصویر از تمام صفحات آن (برای برادرانی که فاقد کارت پایان خدمت یا کارت معافیت می باشند 3 سری)
  3. اصل و 4 برگ تصویر مدرک پایان تحصیلات متوسطه، یا گواهی قبول پایان تحصیلات متوسطه نظام قدیم، یا اصل گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی در نظام جدید متوسطه.

تذکر 1: گواهی مذکور باید عکس دار و ممهور به مهر دبیرستان محل تحصیل باشد.

تذکر 2: پذیرفته شدگانی که گواهی موقت پیش دانشگاهی خود را در سال 94و یا ماقبل آن اخذ نموده اند لازم است اصل مدرک اتمام دوره پیش دانشگاهی(مدرک آبی رنگ) خود را جهت ثبت نام ارائه نمایند و در صورت عدم ارائه از اداره آموزش و پرورش نامه رسمی ارائه نمایند.

1. پذیرفته شدگانی که در سال 95 فارغ التحصیل شده اند و اصل مدرک اتمام دوره پیش دانشگاهی خود را در اختیار ندارند می بایست به همراه اصل گواهی موقت اتمام دوره پیش دانشگاهی(مدرک سفید رنگ با مهر آموزش و پروش منطقه) طبق آخرین دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه سفته بابت ضمانت ارائه مدرک به دانشکده تسلیم نمایند.
  2. گواهی فراغت از تحصیل در مقطع کاردانی از موسسات آموزش عالی معتبر، برای افرادی که شرایط اشاره شده در دفترچه راهنمای آزمون سال جاری دانشگاه را دارا هستند و دو برگ تصویر آن.
  3. تکمیل فرم درخواست ثبت نام و سایر فرمهای موجود در سایت واحد
  4. پذیرفته شدگانی که اصل مدرک پایه یا گواهی موقت همراه دارند لازم است با همراه داشتن یک برگ رونوشت مدرک مذکور به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایند و نسبت به تکمیل فرم درخواست اقدام نمایند و رسید و رونوشت رسید پستی را تحویل دانشکده نمایند. در غیر اینصورت از ثبت نام شما ممانعت خواهد شد.

ôدر فرم درخواست آدرس محل تحصیل طبق جدول آدرس دانشکده ها درج نمایند.

ôقابل ذکر است هیچ یک از پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه، بدون داشتن دیپلم متوسطه نظام قدیم یا گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی نظام جدید، مجاز نیستند حتی به صورت مشروط به عنوان دانشجو ثبت نام نموده و مشغول به تحصیل گردند.

1. دانشجویانی که جانباز، آزاده، فرزند یا همسر شهید می باشند می بایست اصل مدرک صادره از سوی بنیاد شهید، بنیاد ایثارگران به همراه یک برگ تصویر آن را ارائه دهند.

( ۱۰ )

نظر شما :